ALTA - FORTUNA 0-3:

Fortuna sendte lørdag Alta ned i 2. divisjon. Tidligere i uken fornya Magne Eide trenerkontrakten for Forunta med to nye år. Jentene svarte med å sikre Fortuna videre spill i 1. divisjon neste år, to kamper før sesongslutt, skriver fkfortuna.no.

Det sto 0-0 til pause i Finnmarkshallen, i en jevn kamp der Fortuna hadde flest nestensjanser og flest cornere. Alta var redd for å tape, noe som hemmet laget i spillet.

I andre omgang gikk Fortuna inn for å våge mer og ha det gøy på bana. Etter å ha hatt overtaket de første 10 minuttene fikk Fortuna en gylden mulighet. Andrea til skudd på keeper som må gi retur, hvor Kathrine Slinning fanger og får satt returen til side for keeper.

Tyve minutter senere er det Camilla Ervik som header ballen i krysset på corner. Etterfulgt av flere sjanser til Fortuna, hvor Olivia og Andrea jobber godt ilag. Olivia med kjempe assist, spiller igjennom til Andrea Berild som finter ut en stopper, utfordrer keeper, runder denne og scorer på åpent mål. 3-0.

Og laginnsatsen ble altså belønnet med 1. divisjonsspill neste sesong.

Se også: Kampfakta og tabell