Aftenbladet skriver at det kommer frem av grunnboken at Haaland betaler 11 millioner kroner for en leilighet på Bryne. Den kjøper han av faren Alfie Haaland, som hele tiden har vært tett på Erlings karriere.

Transaksjonen ble gjort onsdag ved 12-tiden. Senere samme dag herjet Haaland med to mål i Champions League-seieren (5–0) over FC København.

Alfie Haaland kjøpte leiligheten på 140 kvadratmeter tilbake i 2000 og betalte den gang 1,75 millioner kroner. I november 2011 solgte Alfie den videre til sin mor Tone Rasdal for 2,8 millioner, mens Alfie kjøpte den tilbake igjen i fjor høst for 5,85 millioner kroner.

Leiligheten på Bryne ligger sentralt og er ikke langt unna Bryne Stadion, hvor Haaland la grunnlaget for kometkarrieren.

TV 2 skrev tidligere i høst at Haaland hadde kjøpt en villa på 981 kvadratmeter i spanske Marbella. Spanske aviser og tilfeldige i Marbella har ved ulike tilfeller lagt ut bilder av Haaland i Spania.

Haaland er ifølge økonomitidsskriftet Kapital god for 1,1 milliarder. De estimerer en årlig inntekt på 370 millioner kroner.

22-åringen har tatt England med storm etter overgangen fra Borussia Dortmund til Manchester City. Spissen står med 19 mål på de første 12 kampene i lyseblått.

Lørdag klokken 16.00 venter Southampton i Premier League på TV3+ og Viaplay.

Faren Alfie har avslørt hvordan Haaland lader opp til kamper: