- Vi er selvfølgelig veldig glad for å få denne seieren, men det spillet vi hadde i kampen var det ikke så mye å juble for, sier Fortuna-trener Magne Elde til smp.no.

Etter en jevn start på kampen var det Fortuna som fikk det første målet etter en halvtime. En god corner fra Celine Kormeseth-Rødal ble headet direkte i mål av Camilla Ervik. Et kvarter senere doblet Kormeseth-Rødal ledelsen etter et skudd fra 18-19 meter.

Mulig hjernerystelse

Et kvarter ut i 2. omgang kom Farts redusering etter et selvmål fra Fortuna. Fart hadde ballen mest etter pause, men de klarte ikke å komme til de helt store sjansene. På overtid fastsatte Lise Janbu Eide sluttresultatet til 3-1.

- Veldig bra at vi fikk oss en seier mot Fart. Nå kan vi senke skuldrene litt mer, sier Fortuna-keeper Josefine Ervik.

Fortunas Sigrid Heien Hansen fikk en smell i hodet på overtid. Hun var så svimmel at hun ble kjørt av banen med ei båre. Ifølge trener Elde kan det dreie seg om en hjernerystelse.