Nordmannen jaktet klubbrekorden med 14 kamper på rad med målpoeng, men rekken stoppet altså etter ti kamper.

Til tross for at Zuccarello gikk poengløs av isen, fortsatte laget den strålende formen.

Vertene fra Anaheim tok ledelsen etter snaue seks minutter ut i den andre perioden. Drøye ti minutter utlignet Connor Dewar for Minnesota.

I den tredje perioden sørget Matt Boldy, Joel Eriksson Ek og Ryan Hartman for at sluttresultatet ble 4–1.

Zuccarello hadde drøye 21 minutter på isen, og hadde fire skudd på mål. Det

På 32 NHL-kamper denne sesongen har Oslo-mannen 14 mål og 22 assist. Allerede natt til fredag er det muligheter for nye målpoeng, når Minnesota Wild møter San Jose Sharks.

Minnesota Wild ligger på tredjeplass i «Central Division» i NHL med 40 poeng på 32 kamper. Dallas Stars topper avdelingen fire poeng foran, men med to kamper mer spilt.