3-3 (2-3) endte et ganske underholdende oppgjør med tilslutt – etter at Fortuna utlignet med knappe 10 minutter igjen å spille. Helefem av scoringene kom i løpet av kampens første 20 minutter – da var det reinepinsefesten på Color Line Stadion.

Sand i skuddet

Fortuna var bedre framover på banen enn bakover, og kanskje aller best varangriper Lise Janbu Eide. Som først gav hjemmelaget ledelsen etter ni minutter –før hun med sin scoring i det 80. minutt sørget for uavgjort i en sjanserik kampmed rundt 10 store muligheter til hvert lag.

- Det var årsbeste framover og årsverste bakover,oppsummerte trener Magne Elde.

Fortuna-trener Magne Elde var ikke fornøyd med uavgjort hjemme mot Fløya Foto: Jostein Håland
Sigrid Heien Hansen skapte mye, og var sammen med Lise Janbu Eide Fortunas beste spiller. Foto: Jostein Håland