– Jeg har ikke så mange ord. Jeg synes helt ærlig det er urettferdig, for jeg synes vi presterer bedre enn dem gjennom kampen, men det har ikke så mye å si når vi ikke scorer flere mål, sier Brann-kaptein Tuva Hansen – og sier nederlaget kommer som følge av «enkle detaljer».

Brann hadde med seg 1–1 fra første oppgjør og holdt nullen til pause, men kort tid ut i andre omgang smalt det tre ganger på drøye 20 minutter.

• Først da Sofie Bredgaard dro seg inn i banen og fluktet ballen i krysset fra utenfor sekstenmeteren: et skikkelig kremmerhus, beskrevet som «sanseløst» i svenske Aftonbladet.

• Så da svenskene spilte seg elegant fri til høyre i banen og trillet rundt med Brann-forsvaret, før Mimmi Larsson kunne styre ballen kontrollert i hjørnet.

• Et kvarter senere dro Larsson seg inn i banen igjen og scoret etter en god individuell prestasjon.

Marie Dybwad Brochmann reduserte med et kontant hodestøt drøye ti minutter før slutt, men det var for lite og for sent.

– Vi hadde en gyllen mulighet, sier Branns målscorer Marie Brochmann til VG etter kampen.

Brann blir dermed ikke det første norske laget som når gruppespillet i Champions League siden omleggingen foran forrige sesong.

Med det glipper også fire millioner kroner i ren deltakerbonus.

– Det er fotball og livet, du kan jobbe hardt og ikke få betalt for det. Alle er triste og såret, så det var ingen magiske ord å gi etter kampen, sier Brann-trener Olli Harder.

Se hele kampen, pluss studio og reaksjoner før og etter, med VG+ Sport her:

Rundt tyve Brann-supportere hadde tatt turen over grensa for å følge lagets siste hinder i jakten på gruppespill, og kaptein Tuva Hansen ble rent overveldet av deres støtte da hun forsøkte å gjennomføre et intervju med VG i pausen.

Med 1–1 med seg fra første oppgjør og ingen bortemålsregel i Champions League-turneringen, var det «winner takes it all» som gjaldt i Sverige.

Selv om Brann hadde noen enkeltsjanser her og der, var det i andre omgang ingen tvil om at Rosengård skulle til Champions League-gruppespillet.