Fortuna spilte tidvis leken fotball med mange ballberøringer i midtbaneleddet og kjapt i lengderetning i angrepsfasen, akkurat slik trener Helena Olafsdottir vil ha det.

Fotrappe og teknisk dyktige Hedda Stokkeland og spisskollega Vivian Saadi scoret fortjent nok målene for Fortuna i 2. omgang, som hjemmelaget styrte fullt og helt den første halvtimen.

– Kjempeartig å vinne denne kampen. Og å score to mål. Jeg trives allerede godt i Fortuna, sa tomålsscorer Hedda Stokkeland.

Lyn var det beste laget den første halvtimen og skar ofte igjennom Fortuna-forsvaret i startfasen av kampen og det ga et riktig kampbilde at gjestene ledet med to mål etter drøye halvtimen.

Men Fortuna fikk en kjapp redusering til 1–2 ved Stokkeland og det viktige utligningsmålet til 2-2 ved Cecilie Otterlei, rett før dommeren blåste lagene til pause.

Les mer: Må hell og lykke følge Fortuna i årets sesong