– Jeg må være så ærlig som å innrømme at jeg burde ha hatt flere mål allerede. Men formen er bra, og jeg tror og håper scoringene kommer. Forhåpentligvis allerede i dag, sier Andrea.

Og i dag kommer langvegsfarende Alta på besøk til CLS. Alta har null poeng etter to knepne tap, mens Fortuna står med sitt ene poeng fra åpningskampen hjemme mot Åsane (2-2).

– Alta er slett ikke dårlige, så i dag regner jeg med at det blir to svært seierssugne lag i aksjon, tror 20-åringen.

Burde slått begge

Hun er ikke fornøyd med kun ett poeng så langt. I forrige kamp tapte Fortuna hele 0-4 mot Linderud/Grei etter å ha dominert deler av kampen.

– En merkelig sesongstart, egentlig føler jeg at vi burde ha slått både Åsane og Linderud/Grei. Men vi slipper inn for enkle mål, og scorer ikke på våre egne sjanser. Det må vi fikse på snarest, sier hun.

Forsvinner

Andrea er ferdig med videregående skole i vår, og har lyst til å studere medisin til høsten. Da forlater hun Ålesund og Fortuna. Trolig til fordel for Oslo.

– Jeg er jo ikke sikker på om jeg kommer inn på medisinstudiet alt i høst. Og dersom jeg gjør det, så har jeg likevel lyst til å fullføre sesongen med Fortuna, og heller bli hentet hjem til kampene. For vi har det veldig kjekt i lag, og jeg synes vår nye trener Magne Elde er svært dyktig, forteller Andrea.

I dag er også Sigrid Heien Hansen på plass, ungjenta som kombinerte så bra med nettopp Andrea Gran Berild i mange treningskamper før seriestart.