Mats Zuccarellos Minnesota Wild trenger alle poengene de kan få for å kunne kvalifisere seg til Stanley Cup-sluttspillet (16 av 32 lag). Wild ligger på åttendeplass i Western Conference i NHL, og hadde ikke vunnet i ordinær tid på 13 kamper.

Mot Nashville Predators på hjemmebane kom omsider trepoengeren for Zuccarellos lag etter dramatiske sluttminutter, og 35-åringen noterte seg for nok en assist.

Wild var klart best i første periode, og fikk blant annet to gigantiske sjanser i undertall. «Zucca» kunne satt kveldens første mål da han ble spilt opp alene med keeper rett før første pause, men Juuse Saros reddet mesterlig.

Målene kom dog ikke før i andre periode, men ikke langt ut i perioden. Kun ni sekunder etter face-off lå pucken i mål bak Saros, etter en forlengelse fra Brandon Duhaime.

Halvannet minutt senere doblet hjemmelaget ledelsen ved Kirill Kaprizov, og Zuccarello noterte seg for en andreassist i powerplay:

Nashville Predators reduserte ved Tommy Novak rett før andre pause, men vertene skulle svare raskt.

Wild kontret raskt etter et Predators-angrep, og Ryan Hartman fant Kaprizov på løp. Russeren avsluttet perfekt alene med Predators-keeperen, og satte sitt andre mål for dagen.

Bortelaget reduserte igjen i sluttminuttene ved Roman Josi, før de utlignet i siste spilleminutt.

Wild svarte imidlertid lynraskt, og satte inn 4–3 med 20 sekunder igjen å spille.