AaFK har satt ny medlemsrekord etter vervekampanje

AaFKs medlemsrekord fra 2003 er passert med god margin.

Partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe er godt fornøyd med medlemsveksten. Partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe er godt fornøyd med medlemsveksten. Foto: Srdan Mudrinic

AaFK har sine 5. mars hatt en vervekampanje for å øke antallet medlemmer i klubben. Det ble satt et hårete mål om å skaffe seg 1500 nye medlemmer, slik at det totale antallet passerte 2000 medlemmer.

Det første målet var å slå den forrige medlemsrekorden fra 2003, som var på 925 medlemmer. Mandag formiddag har medlemstallet kommet seg nesten opp på 1200 totalt sett. Det betyr at klubben har fått inn rundt 700 medlemmer på litt over to uker.

PODKAST: Erlend Segberg forteller om sine første uker i AaFK, ambisjonene i klubben og forskjellene fra Start og AaFK. Segberg går også inn på hvordan han opplevde det da investorene tok over Start og hentet en haug av nye spillere. Sørlendingen byr også på en historie rundt et tyveri av et juletre i opprykksrusen etter at Start ble klar for eliteserien i 2019.

– Det er helt utrolige tall. Vi har snakket med veldig mange som har latt seg engasjere, som har vært veldig kjekt. Vi har definert engasjement som ei interesse som fører til ei handling. I det siste året har det ikke vært så mye rom for handling, siden det har vært begrensninger på tribuna og akviteten ute. Derfor er det en fantastisk boost å få se at så mange engasjerer seg, sier partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe til Sunnmørsposten.

– Gir disse tallene større tro på at målet om 2000 kan være realistisk?

– Vi har virkelig hatt stor tro på det tallet, men vi er alltid spente hver gang på hvordan responsen på et slik prosjekt blir. Når vi ser at folk virkelig vil dette, så tenker jeg at vi klarer målet.

Kampanjen varer etter planen ut juni.