Det var likevel ikke nok for Minnesota Wild, som tapte 2–5 i kampen som var ferdig tidlig fredag morgen norsk tid.

Mats Zuccarello reduserte til 2–4 helt på tampen av andre periode etter pasning fra rekkekamerat Kirill Kaprizov.

Minnesota Wild klarte imidlertid ikke å bygge på reduseringen til nordmannen, og da Kevin Labanc sendte pucken i det åpne målet få sekunder før slutt i tredje periode endte det 5–2 til San Jose Sharks.

Dermed stoppet Wilds seiersrekke på seks strake kamper.

Til tross for tapet, beholder Minnesota Wild tredjeplassen i «Central Division» i NHL. De tre øverste lagene i hver av de fire divisjonene når siste runde spilles i midten av april er sikret plass i Stanley Cup-sluttspillet.

For Zuccarello er det kanskje starten på ny rekke med kamper med målpoeng. Før han gikk målløs av isen i seieren over Anaheim Ducks natt til torsdag, hadde han hatt målpoeng i ti strake NHL-kamper.

35-åringen fra Oslo har 15 mål og 22 assists på 33 kamper denne NHL-sesongen.

Nå venter en ørliten juleferie for «Zucca» og Minnesota Wild, før bortekampen mot Winnipeg Jets natt til 28. desember norsk tid.