PÅ JAKT ETTER ERSTATTER: Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem mister toppscoreren sin etter sesongen. PÅ JAKT ETTER ERSTATTER: Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem mister toppscoreren sin etter sesongen. Foto: Bjørn Erik Larsen

Toppscoreren gir seg i Fyllingen to år før planen

Kasper Gudnitz’ første sesong i Fyllingen blir også hans siste.

Den danske høyre bakspilleren, Kasper Gudnitz (29), signerte en treårskontrakt med Fyllingen før denne sesongen.

Nå er det imidlertid klart at Gudnitz gir seg etter inneværende sesong – to år før den opprinnelige kontrakten løper ut.

Til tross for store skadeplager, er dansken klubbens toppscorer i år, med 75 mål på 12 ligakamper.

DRAR: Kasper Gudnitz (29) sier at han reiser videre av private årsaker. – Min dessverre altfor korte tid i FyllingenBergen er fantastisk, fylt med positive opplevelser og gode mennesker rundt meg, sier han. Foto: FyllingenBergen

Familiære årsaker

Til Fyllingens hjemmeside forteller Gudnitz at neste stoppested blir kjærestens hjemsted i Sverige.

– Dette er utelukkende av private årsaker. Min dessverre altfor korte tid i FyllingenBergen er fantastisk, fylt med positive opplevelser og gode mennesker rundt meg, forteller Gudnitz til klubbens hjemmeside.

Han forteller videre at han ønsker å fullføre sesongen på best mulig vis.

– Nå ønsker jeg bare at jeg kan avslutte godt i klubben og forhåpentlig være med på å spille om noen fine medaljer når vi kommer inn mot slutten av sesongen.

Ser etter erstatter

Trener i Fyllingen, Andreas Gjeitrem, sier til BT at Gudnitz har bidratt med rutine og erfaring til et ellers ungt mannskap.

– På sitt beste er Kasper en meget god spiller. Han har dessverre vært preget av skader i år, men vi er glade for å ha ham med ut sesongen.

Han forteller at klubben lenge har vært i dialog med Gudnitz om hans familiesituasjon.

– Vi har vært klar over at det kunne gå denne veien, og har forståelse for det. Vi har noen følere ute etter potensielle erstattere, sier Gjeitrem.

Han avslutter med å takke dansken for samarbeidet.

– Kasper har tilført oss stor verdi, selv når han ikke har spilt så mye. Fyllingen som klubb har utviklet seg gjennom perioden han har vært her.