Lindegaard spilte for Aalesund i 2009 og 2010 før han ble solgt til selveste Manchester United. I 2009 var han med på å ta cupgull med AaFK, klubbens første cuptrofé i historien. I United fikk han 19 seriekamper, men ble til slutt utkonkurrert av David de Gea, som fortsatt er førstekeeper, i 2012/13-sesongen.

– Tiden i Ålesund betyr enormt mye for meg. Jeg er evig takknemlig for alt det AaFK og Ålesund ga meg, både som fotballspiller og menneske. Jeg føler en spesiell forbindelse til Sunnmøre og mange folk som bor der. Jeg tror det at vi presterte så godt var fordi vi var så nære og hadde det godt sammen, uttalte Lindegaard til Sunnmørsposten i 2019.

Keeperen forlot United i foran 2015/16-sesongen til fordel for West Bromwich, og gikk etter hvert til Preston. Han satt også to sesonger på benken for Burnley i Premier League. De siste sesongene har dansken spilt for Helsingborg.

– Jeg er ydmyk og takknemlig for alt fotballen har jeg meg. Fotball har vist meg verden og gitt med erfaringer jeg bare kunne drømme om, skriver Lindegaard på Instagram.

Anders Lindegaard legger opp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB