Tema

fredag 01.01 2021

[Helgapraten]

Frå Hollywood til Volda

Etter å ha spelt på ei lita skjult musikk- og standupscene i Hollywood for 15 år sidan, fekk Egil Olsen blod på tann. Sidan har han blitt hylla for sin melankolske, unike og minimalistiske musikk. I 2021 gir han ut eit nytt album - med ein heilt ny vri.

tirsdag 27.10 2020

Kulturstrøm med Adam Cliff torsdag kveld:

Heim til Ålesund - og litt nærare Amerika

Ole Andreas Høyberg, alias Adam Cliff, har flytta heim. Det er uansett her mange av låtane hans har blitt til.

lørdag 04.04 2020

Tilbakeblikk med Adam Cliff:

– Det byrja å pøsregne, så eg sprang til matvarebutikken. Plutseleg kom der inn ei jente som eg kjende igjen frå studietida

Ålesundaren Ole Andreas Høyberg, som går under aliaset Adam Cliff, er ute med ny singel. Den handlar om å vere til stades i augeblikket.

torsdag 19.03 2020

Kulturlivet er ikke avlyst likevel:

Spiller live fra stua og finner et større publikum enn før

— På en vanlig konsert kommer det kanskje 150 publikummere. Nå har snart 47.000 vært innom og sett konserten jeg sendte fra stua, forteller Natalie Sandtorv.

fredag 13.03 2020

Ber publikum om støtte til kulturlivet:

Ber publikum om å støtte kulturlivet: — Ikke krev pengene tilbake

Artister og kulturarbeidere står brått uten inntekt som følge av koronautbruddet. Jazzartist Natalie Sandtorv er en av flere som ber publikum om å la være å kreve penger tilbake for kansellerte arrangement framover.

fredag 25.10 2019

Sigrid kritiseres for å gi lav lønn til eget band

–Jeg tenker at arbeidsforholdet mange har med Sigrids management, er en form for sosial dumping, uttaler en av hennes tidligere bandmusikere.