Melder liten storm på kysten tirsdag

Folk på kysten av Nordvestlandet kan vente seg ruskete vær utover tirsdagen.
Været

Meteorologene venter at det vil blåse opptil liten storm på kysten av Møre og Romsdal tirsdag kveld.

Fra i ettermiddag vil det blåse opp og på kvelden er det meldt vind opptil liten storm fra vest og sørvest. Det er kystområdene som i første rekke vil merke den kraftigste vinden.

Ruskeværet vil først gjøre seg gjeldende i sør – og deretter bevege seg oppover langs kysten av Møre og Romsdal. Det er også ventet regn og regnbyger fra ettermiddagen, ifølge Yr.no.

Vinden vil løye utover natta, men det vil fortsatt blåse friskt på kysten onsdag.

Tekstvarsel tirsdag:

Møre og Romsdal: Sørleg bris. Skya, enkelte regnbyer. Frå i ettermiddag regn. I kveld auking til vest og sørvest liten storm på kysten, først i sør. Overgang til regnbyer.

Sogn og Fjordane: Sørleg frisk bris. Regn. Utpå ettermiddagen omslag til vest og sørvest sterk kuling, minkande seint i kveld. Regnbyer. Utrygt for torever.

Tekstvarsel onsdag:

Møre og Romsdal og Trøndelag: Sørvestlig bris, på kysten liten kuling, stiv kuling i sør. Regnbyger, kan hende med torden.

Vestlandet sør for Stad: Først på dagen sørvestlig stiv kuling ved Stad, ellers vestlig liten kuling. Regnbyger. Utrygt for torden.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Været