Nordvestlandet på varmetoppen

Men så overtok østlendingene.

  Foto: Staale Wattø

Været

Hvor varmt er det hos deg? Bruk kommentarfeltet !

Som de fleste kanskje har merket er det rene sommertemperaturer mange steder på Sunnmøre og i Nordfjord torsdag.

Les også: T-skjortevær i vente

En oversikt fra Meteorologisk institutt klokka 11 i formiddag viste at Nordvestlandet hadde kapret hele fem av ti plasser på lista over stedene med landets høyeste temperaturer.

Marstein i Romsdal var aller varmest med 21,6 grader, mens Stryn og Ålesund fulgte på plassene bak - begge med 20,9 grader, skriver Adressa.no.

Molde var 4. varmest i landet klokka 11 med 20,3 grader, og først på 5. plass sneik Tynset i Hedmark seg inn med 20 grader blank.

Værvarsel: Sjekk værmeldingen for din hjemplass

Også plassene deretter var dominert av Nordvestlandet med Sandane lufthavn (19,8), Ørsta - Volda lufthavn (19,7) og Vigra (19,5) - før Løken i Volbu i Oppland på niende plass med 19,5 grader og Oppdal med 19,3.

Seinere på ettermiddagen var det imidlertid østlendingene som dominerte varmetoppen fullstendig med Nesbyen i Buskerud på 24,2 grader på topp, ifølge Adressa.no.

Været i høstferien

Slik er langtidsvarselet fra og med søndag 2. oktober til og med lørdag 8. oktober.

Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland:
Vestlig, senere sørvestlig bris, periodevis liten kuling på kysten, etter hvert stiv kuling ved Stad. Regn, senere regnbyger. Lavere temperatur.

Vestlandet sør for Stad:
Sørvestlig bris, frisk bris på kysten, liten kuling i nord. Regn, senere stort sett oppholdsvær og perioder med sol, særlig i sør. Lavere temperatur.

Hvor varmt er det hos deg? Bruk kommentarfeltet !

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Været