Marius Nakken (23) fra Ålesund har signert ei storkontrakt med det tyske Porsche-laget Molitor-Racing Systems og skal kjøre Porsche Cup Tyskland, melder NRK Møre og Romsdal.

– Dette er ei enorm satsing kontra tidligere. Jeg går fra den største klassen i Skandinavia til en av de absolutt tøffeste konkurransene i verden. Det blir utrolig kult å kjenne på nivået, sier Nakken til NRK.

23-åringen frå Ålesund blir sett på som ett av de store talentene i norsk motorsport. Etter å ha gjort det godt i NTCC-serien ble han i januar invitert til Dubai for å kjøre 24-timersløp nettopp for Porsche. Der måtte Nakken bryte - ifølge NRK den gang på grunn av problemer både med girkasse og motor på bilen.

Nakken skal nylig ha kjørt testløp på Hockenheimring i Tyskland, og forteller til NRK at han alt mandag drar tilbake til Tyskland for nye testløp.

– Jeg vil kjempe i toppen uansett hvilken klasse jeg er i. Jeg vet at dette blir ei tøff oppgave, for det det er mange gode og rutinerte sjfører, men jeg kan bli topp tre i hvert løp. Jeg går også for å vinne nybegynnerprisen, sier 23-åringen til NRK.