AaFK 2 har vært under nedrykksstreken i 2. divisjon i flere måneder, men mandag spratt de over den røde streken etter en 1-0 seier hjemme på CLS mot Nardo fra Trondheim.

AaFK 2 stilte årets beste mannskap, i hvert fall på papiret. Ni av 11 som startet var hentet fra A-stallen, men sjansmessig var det ingen tvil om at Nardo var best. Og hadde fortjent mindt det ene poenget.

Men det var AaFK 2 som scoret kampens eneste mål, på et frispark rett i krysset av Thomas Martinussen. Rett og slett en perlescoring.

Etter pause dominerte Nardo mye, men keeper Andreas Lie dro fram et par superredninger som berget seieren. For brasilianeren «Marlinho», eller Marlon Mateus da Silva som han heter, ble kvelden ikke helt som han hadde sett for seg. H

Han pådro seg to gule kort, og dermed rødt. Da var det spilt 85 minutter, og AaFK 2 holdt unna.