Siste fra forsiden

Ekornes satsar sjøvegen

Ekornes kan spare rundt ti millionar i året på å flytte møbeltransport frå bil til skip.

Flaum

Ekstremt mykje vatn

Vegen i Follestaddalen har fått juling, og elvane er ekstremt store i Ørsta.

Intense timer med heltemodig innsats

Barna som gikk bakerst og holdt gnistregnet unna, de modige brannmennene, hushjelpa som bar husfruen sin over fjellet. Heltene var mange i de intense bybranntimene 1904.

Helse Møre og Romsdal:

– Må omstille for 145 millioner kroner

Dramatisk år i vente for Helse Møre og Romsdal. Foretaket mangler fortsatt 40-45 millioner på å komme i mål med 2017-budsjettet.

Siste fra NTB
fredag 20.01 2017
12:04

Statoil: Lekkasje kunne ført til dødsulykke

Stavanger (NTB): En hydrogenlekkasje på Mongstad i Hordaland i oktober i fjor kunne fått dødelig utfall under ubetydelig endrede omstendigheter, ifølge en granskingsrapport fra Statoil.

11:56

– Seks funnet i live i snøskredet i Italia

Penne (NTB): Seks personer er funnet i live etter at et hotell i Abruzzo-regionen i Italia ble tatt av et snøskred onsdag, melder italienske medier.

11:54

Kunde tapte mot banken – må selv ta sexklubb-regning

Stavanger (NTB): Stavanger-mannen som hevder han ble svindlet for nesten 200.000 kroner på en sexklubb i Barcelona, tapte søksmålet mot banken og må selv dekke tapet.

11:45

17 må gå i NRK

Oslo (NTB): NRK skal kutte 17 av 780 årsverk på Marienlyst i Oslo. Håpet er at nedbemanningen kan løses ved bruk av frivillige ordninger.

11:43

Snøvær førte til ufrivillig bilcamping i Spania

Madrid (NTB): Nesten 2.000 mennesker måtte holde seg i bilene over natten da snøvær sperret en rekke veier øst i Spania natt til fredag, ifølge spanske myndigheter.