Det så ut som Godøy kunne få med seg en viktig seier mot Rollon, men i løpet av kampens ti siste minutter snudde Rollon til 3-2-seier. Rollon tok først ledelsen ved Lage Haadem halvvegs i første omgang, men Trond Brynestad utlignet ti minutter senere, som også sto seg til pause.

Tolv minutter før slutt ropte Rollon først på straffespark, som de ikke fikk, og da kontret Godøy inn 2–1 ved Brynestad. Tre minutter senere utlignet Rollon ved Jonas Nordal, og på overtid satte Erik Øiehaug inn 3-2.

Larsnes/Gursken sto med fem strake tap før kveldens hjemmekamp mot Langevåg, men endelig kunne de juble for seier igjen. Tor-Jørgen Kleppe satte inn 1–0 for hjemmelaget etter 24 minutter, men ti minutter senere utlignet Albert Devold på et straffespark. Tjue minutter ut i andre omgang satte Karl Bringsvor inn 2-1, og ti minutter senere fastsatte Jan Petter Mork sluttresultatet til 3-1.

9-0 og 8-0

Volda fikk en enkel jobb med å feie Hareid av banen, og ga seg ikke før sluttresultatet ble hele 9-0! Kenneth André Hole (2), Eskild Dagfinrud, Stian Finnøy, Jonas Dahlen, Tobias Evebø, Roy-Kåre Reite og Runar Løvold og Vetle Dagfinrud scoret målene.

Bergsøy fikk også en klar seier i kveld hjemme mot Norborg. Sluttresultatet ble hele 8-0 til hjemmelaget! Daniel Kvalsvik, Franjo Tepuric (2), Martin Røren (3), Thomas Sætre Hauge,