Etter hvilen herjet Rollon med Ørsta og vant til slutt hele 4–0.

Stillingskrigen før pause i Larsgården, ble avløst av 45 minutter med prikkskyting en profesjonell sniper hadde blitt sjalu av. Rollon feide Ørsta av banen rett og slett.

– Vi er veldig godt trent i år. Dette laget er ikke godt nok til å stå i 3. divisjon, men det er godt nok til å rykke opp, sier trener Alexander von Løwensprung.

Sluttspurt

Daniel Gjerde åpnet og avsluttet scoringsfesten.

Først bredsidet han Johan Strands perfekte innlegg i tomt Ørsta-mål, før han rett før slutt hamret inn et frispark fra 20 meter.Håkon Tangen toppet den med en frisparkscoring fra 25 meter til 2–0.

Ørstas eneste avslutning på mål etter pause, var et straffespark som Jonas Mathiesen reddet rett etter 2–0 målet.

I stedet serverte Daniel Gjerde en corner på panna til Jimmy Monsen rett etter straffebommen til 3–0.Ørstas femte seiersløse kamp var et faktum.

– Vi er forferdelig svake etter pause, og slutter å både løpe og kjempe, sier Ørsta-trener Thomas Lid Kleppe.

Norborg fulgte opp

Slik gikk det i de øvrige kampene i går.

VIGRA – VARTDAL 6–1 (3–1)

MÅL VIGRA:

Adrian Rørseth (4), Preben Meberg, Kenneth Kjevik.

MÅL VARTDAL:

Tony Ristesund

KAMPEN:

Til tross for at det i utgangspunktet var en skikkelig bunnkamp, var det klasseforskjell på Rota stadion. Anført av Adrian Rørseth tok Vigra føringen etter om lag et minutt. Vigra var det beste laget kampen gjennom og vant til slutt hele 6–1.

SYKKYLVEN – LANGEVÅG 4–3 (3–1)

MÅL FKS:

Junior Mutua, Håkon Hanssen, Vegard Kaland,

MÅL LIL:

Simon Vågnes (2), sjølmål.

KAMPEN:

Sykkylven gikk knallhardt ut og ledet 3–0 allerede etter 25 minutter. Langevåg var nær ved å hente inn FKS to ganger, men på tampen punkterte hjemmelaget kampen.

HAREID – NORBORG 2–3 (2–3)

MÅL HAREID:

Thor-Ove Brekke, Alexander Nevstad

MÅL NORBORG:

Øyvind Sundnes (2), Ole-Kristian Aarseth

KAMPEN:

Førsteomgangen sto for underholdningen her. Vertene ledet både 1–0 og 2-1, men etter en fartsfylt omgang var det Norborg som kunne gå til pause med ledelse. Hareid øynet håp da Jan Tore Fjørtoft ble utvist etter pause, men Hareid kom ikke nærmere enn en heading i tverrliggeren.

EMBLEM – VALDER 3–1 (2–1)

MÅL EMBLEM:

Steven Fellows (2), Robin Diallo

MÅL VALDER:

Mathias Dyb

KAMPEN:

To dødballmål det første kvarteret fra Emblem satte premissene for dette oppgjøret. Valder følte seg som det spillemessig beste laget og øynet håp med en redusering like før pause. Men Emblem økte igjen rett etter pause og hadde kontroll kampen ut.

GODØY – LARSNES/GURSKEN 3–0 (3–0)

MÅL GODØY:

Joakim Austnes, Trond Brynestad

KAMPEN:

LGFK åpnet best, men anført av Joakim Austnes var Godøy dødelig effektive. I andre omgang hadde Godøy full kontroll og vant til slutt fortjent 3–0.