– Som klubb ønsker ikke vi å gå i videre dialog med Aslak. Han har gjort en flott jobb, men vi skal nå i dialog med våre to andre keepere; Ole Monrad Alme og Jan Lennart Urke. Vi skal ned fra tre til to keepere i stallen.

Sier Geir Hansen, administrativ sportslig leder i Hødd.

– Det er en rar situasjon for meg ettersom jeg har gitt signaler om at jeg kunne tenke meg å fortsette. Det var jeg innstilt på, etter at jeg tidligere i høst ville avvente med å gi svar til sesongen var over, sier Falch.

– Årets spiller

Han ble av Sunnmørsposten kåret til «årets spiller» i Hødd etter å ha oppnådd høyest poengsum på vår poengbørs i 1. divisjon.

– En merkelig prosess, og et overraskende utfall, sier Bent Arild Raknes, som er rådgiver for Aslak Falch. Raknes har 20 års fartstid som speider, og var også i sin tid personlig manager for Tore André Flo, tidligere landslagsstjerne og proffspiller.

– Ingebrigtsen gir seg

Også Jonas Ingebrigtsen forlater Hødd.

– Det har drøyd med avgjørelsen omkring min situasjon i Hødd. Kommunikasjonen har vært veldig dårlig og jeg valgte derfor onsdag å si ifra at jeg gir meg i klubben, sier 23-åringen fra Ålesund.

Han har spilt for Hødd i to og et halvt år, og vært fast inventar på høyre backplass med rundt 80 klamper totalt.

Aursnes og Sveen

Nylig forlot også to andre sentrale spillere Hødd; Ole Amund Sveen gikk til Sogndal og Fredrik Aursnes til toppklubben Molde FK. Sistnevnte duo er midtbanespillere.