Hødd møtte et sammensatt lag av spillere fra «søre-luten» på Sunnmøre til en show-kamp på Høddvoll i går. Alle inntekter gikk til TV-aksjonen og Kirkens Bymisjon, og det kom inn over 15.000 kroner til det gode formålet.

Litt over 300 betalende tilskuere (alle under 16 år kom inn gratis) så at Hødd vant kampen 2-0. Team Søre åpnet med et uheldig selvmål, mens Victor Grodås gjorde 2-0 etter forarbeid av Andreas Rekdal. Begge målene kom før pause.

Kapteinen var best

Den tidligere Hødd-keeperen Lars Ivar Moldskred (nå Tjørvåg IL) sto en god omgang for Team Søre, det samme gjorde hans erstatter Petter Aasen.

- Men best på Team Søre var nok Voldas midtbanespiller Tom Malins. Som også var kaptein for Team Søre. Jeg likte også godt Ørstas midtstopper Eskild Dagfinrud, sa Team Møres lagleder Einar Magne Skeide.

Hødd sparte fire-fem av de faste i denne kampen. Blant dem som fikk hvile var keeper Aslak Falch, Steffen Moltu, Fredrik Aursnes og Joachim Magnussen.

Hødd dominerte banespillet i begge omganger, men Team Søre kom bedre med i 2. omgang. Og hadde også sine sjanser.

AaFK mot Folkets Lag

Neste tirsdag skal AaFK kjøre et lignende opplegg. I samarbeid med Sunnmørsposten arrangerer da AaFK sin kamp mot Folkets Lag. Som består av spillere fra 2. divisjon, 3.- og 4. divisjon. Denne kampen spilles på Color Line stadion, altså om en drøy uke. Også der går alle inntekter til TV-aksjonen. Og så får vi se om AaFK lykkes i å samle inn mer enn de 15.000 kronene Hødd og Vikebladet Vestposten fikk inn søndag.

Alle i Hødds A-stall ga for øvrig 100 kroner hver til innsamlingsaksjonen. Bare så det er sagt, AaFK-spillere . . .