Sju deltakere ble til seks etter kveldens program, men begge de to - fra henholdsvis Fosnavåg og Måløy, klarte seg altså videre.

Elise Nærø var den første som sang av de to. 29-åringen hadde valgt seg Ane Bruns "Du gråter så store tåra" - og viste med den kanskje ei litt anna side enn hun har gjort i konkurransen så langt.

- Det var veldig nakent, men veldig fint å få vise det, sa Nærø sjøl. Hun fikk stående applaus av mentor Martin Danielle.

- Dette var imponerende. Jeg tror ingen andre i denne konkurransen kan bryte mønster sånn som du gjør nå. Og levere så sterkt likevel. Det var helt fantastisk å høre på, og det er ikke bare Lene (Marlin) som trenger lommetørkle nå, sa han.

Andrea Santiago Stønjum gjorde sin versjon av Adele-hiten "Set fire to the rain".

Og om Elise fikk ros, sto ikke tilbakemeldingene til 16-åringen noe tilbake: Her reiste ikke bare én, men alle de fire mentorene seg og klappa.

- Du er veldig søkende og har masse du vil. Du er fan av pop og av singer-songwritersjangeren. Underveis har du prøvd mange nye ting, blant anna dans. Men det er ingen gang så langt i konkurransen du har valgt en låt som får stemmen din mer gjennom enn i dag. Aldri, sa mentoren hennes, Yosef Wolde-Mariam.

Men nå hadde imidlertid mentorene ingenting de skulle ha sagt når det gjaldt hvem som skulle gå videre. Så langt ut i konkurransen er alt opp til seerne.

Og med færrest publiumsstemmer var det August Dahl (22) som røk ut av konkurransen.

I tillegg til Elise og Andrea er disse fortsatt med:

Agnes Stock (23) (Team Lene)

Malin Joneid Ellefsen (23) (Team Martin)

Sebastian James Hekneby (27) (Team Morten)

Thomas Løseth (29) (Team Lene)