– Det var sinnsykt gøy, sier Håvik om konserten på Terminalen fredag kveld, som ble utsolgt etter bare ti minutter.

Da en ekstrakonsert ble satt opp på lørdag kveld, forsvant også alle billettene fort. Et slikt engasjement for bandet gjorde sitt for stemningen denne helgen.

– Det kom utrolig masse folk, og det er veldig kjekt at det er en slik interesse for å høre oss. I tillegg er det et veldig fint publikum her, som ikke var overstadig beruset, men heller veldig respektfullt, sier Håvik om Ålesundspublikumet.

Mye kjentfolk

Noe som gjorde det ekstra kjekt å stå på scenen for Ålesundsjenta var å ha kjente i publikum.

– Mamma og pappa er jo her, og så er her en del kjentfolk som jeg ikke har møtt på veldig lenge. Det er veldig gøy, forteller Håvik som altså satt pris på at kjente kom til konserten, ettersom det ble lite tid til annet denne helgen.

– Jeg kunne jo veldig gjerne ha tenkt meg å bo hjemme med mamma og pappa når jeg var her. Å krype opp i senga der, og ha hunden ved siden av meg, det hadde jeg virkelig lyst til. Men med konserter og lydprøver ble det mer praktisk å bo på hotell like ved Terminalen, så da ble det ikke slik denne gangen, forteller Håvik før ekstrakonserten lørdag kveld.

– Nå gleder jeg meg til kveldens konsert også. Det som er så kjekt med dette lokalet, er at det er så mørkt så da får vi fullt utbytte av lyset, og får virkelig tydeliggjort det som skjer på scenen, sier Håvik.