"POPARTISTER: Dette er singelen dere må prøve å slå i 2017. Lykke til". Det skriver Jason Lipshutz, musikkredaktør i det amerikanske bladet Billboard på Twitter. Vedlagt legger han en link til 20 år gamle Sigrid Raabes "Don't Kill My Vibe".

Han er ikke den eneste som har falt for låten, skriver VG og viser til at låta har hele 2,6 millioner avspillinger etter 13 dager.

Det skjer-kalenderen: Få med deg det som skjer i kulturlivet på Nordvestlandet

Får skryt fra flere

– "Dont Kill My Vibe" er virkelig flott, det er så digg å høre noe som er så annerledes, innovativt og NÅ, sier Julia Michaels til VG. Hun er blant

– Pop kan bli monotont og trendbasert, og da er det så bra at noen er villige til å bryte med trendene. Sigird gjør det. Melodien, ordene hennes og produksjonen drar det inn, fortsetter Michaels som tror låten kommer til å bli stor.

Tidligere har også BBC kalt "Don't Kill My Vibe" for verdens heteste låt.

Smp-scena: Se Sigrid opptre på lunsjkonsert i Sunnmørsposten i 2013

Populær i New York

Sigirid har platekontrakt med Island Records, som også tar seg av karrieren i USA. I New York gjør hun også suksess.

– Den streamer faktisk mye på Manhattan! Jeg har jo plateselskap der borte også, og var der og gjorde mye promo forrige uke, sier Sigird til VG. Allerede neste uke drar Sigrid, som er bosatt i Bergen, tilbake til New York for å drive mer promotering og spille konsert.

Her kan du høre låta på Spotify: