Morten Harket, her fra en konsert i Oslo Spektrum i 2016. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Morten Harket, her fra en konsert i Oslo Spektrum i 2016. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Billetter til eksklusive A-ha konserter revet bort

Det tok rundt 30 minutter. Så var de i alt rundt 500 billettene til de to intimkonsertene på Giske i juni revet bort.

Mandag formiddag ble billettene til de to intimkonsertene Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy skal ha i Øygardshallen på Giske 22. og 23. juni, lagt ut for salg.

- I alt dreier det seg om rundt 250 billetter til hver konsert. I tillegg har bandet en del billetter til venner og familie, sier daglig leder Terje Erstad i Ocean Sound Recordings.

A-ha med to konsertar på Giske

No er det klart: A-ha kjem til Giske for å halde to intime, akustiske show i juni.

Og: Ifølge Erstad tok det rundt en halv time før billettene var borte.

- Og det til kjøpere fra heile verden. Fra Sør-Amerika, USA, Tyskland... Storparten hardcore fans som har sett bandet flere ganger live rundt om i verden, og som nå benytter seg av denne heilt spesielle muligheta til å se bandet i en setting de knapt har gjort før - og ikke minst: I hjemlandet deres Norge, sier han.

- Men prisene: 4.000 kroner for konsert én dag, og 6.000 kroner for begge, det er ganske hårete?

- Jeg synes egentlig ikke det, opplegget tatt i betraktning. For som jeg var inne på, her gjør de konserter i en setting folk aldri har opplevd de i. I tillegg er det et opplegg rundt dette som også er inklusive og som blant anna omfatter busser til og fra, afterparty og grillfest, sier Erstad.

- Drar man for eksempel for å se Champions League-kamper. Hvor mye koster ikke det? Dette blir en once in a lifetime-opplevelse, sier han.

Det er med andre ord stor sjanse for at de som har «hunting high and low» etter disse billettene og som fortsatt ikke har ordna seg slike, blir stående «crying in the rain».

A-ha til Giske

Bandet har booka tid i Ocean Sound Recordings bekrefter studiosjef Terje Erstad. Utelukker verken innspilling eller intimkonsert i lydstudioet, men sier han vet lite om hva som faktisk skal skje.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Nattsvart sinn i sommerlyset:

Ensomheten tar ikke ferie

Hva gjør du nå? Kanskje stopper du opp og skriker mot himmelen. Kanskje lar du panna falle inn mot nærmeste stødige trestamme og kanskje, stående slik, gråter du en innbitt, ærlig gråt, som bare fuglene i trekrona over deg kan høre. Eller kanskje synker du sammen mellom gras, siv og greiner.

Slinningsbålet

Vekslende vær lørdag:

Slik blir det under bålet

Lørdag bærer preg av byger, men når Slinngsbålet tennes klokka 21.00 ser det ut til å bli opphold. - Og kanskje et lite solglimt!

Fra klokka 19.00:

Direktesending fra Slinningsbålet

Lørdag tennes Slinningsbålet, Sunnmørsposten og Bypatrioten sender direkte fra Slinningen fra klokka 19. Svart skjerm? Prøv en annen nettleser enn Explorer.