Fadderteltet er strategisk plassert rett ved siden av sjenketeltet inne på festivalområdet, og bare et steinkast unna hovedscena. Inne i teltet sitter en flokk av faddere med sine fadderbarn.

Marius Råd (19) fra Lillehammer har hatt en fenomenal fadderuke. I kveld er syvende dagen med fyll for den nybakte studenten, men Jugendfest er ikke til å gå glipp av. Han koser seg nå i sofaen sammen med fadder Marie Elena Utvik (21) og Iselin Røbakk (23) fra Sula.

- Jeg har hatt en veldig bra fadderuke. 70-tallsfesten var høydepunktet, og nå gleder jeg meg sinnsykt til David Guetta, sier Marius.

Guetta, Guetta, Guetta!

Guetta er soleklart høydepunktet for de aller fleste i teltet. Fadderne Edvard Dyb (26) fra Godøya, Bjarne Humler (24) fra Humla og Håkon Eikrem (23) fra Sula pilser i sofaen før de skal ut og hoppe med resten av Ålesund.

De varmer opp med Broiler og Klingande før det braker løs for fullt med Guetta kl 23.

Klingande Jubel

En annen faddergruppe, som har stilt seg opp for å se Sigrid Raabe spille, gleder seg aller mest til Klingande. Først skal de derimot nyte den vakre stemmen til ungjenta Sigrid.

Albert Bjørnesen (19) og Hans Olav Romestrand (21) passer godt på fadderungene sine Michael Bøe (19) fra Sandefjord som nå skal starte skipsdesignstudiene sine på HIALS, Truls Fjeldvang (21) fra Strømmen og Magnar Gya fra Stavanger (22), som begger studerer produkt- og systemdesign.