Rundt 11000 forventningsfulle mennesker sto som sild i tønne og ventet på at den franske elektronika-DJ’en skulle sette igang. Så hørtes en rungende bass etterfulgt av Guetta som ropte ut mot folkemengden: «Norway, it feels like we're gonna have a party tonight!»

Color Line Stadion løftet seg, bokstavelig talt. Folkehavet hoppet synkront med minst en hånd i været og bassen dunkende i brystet. Strobelysene badet over forsamlingen. De åtte skjermene viste psychedeliske animasjoner, det ble avfyrt fyrverkeri, konfetti ble kastet i været og flammekasterne ble hyppig brukt.

Stemningen var elektrisk og publikum sang med på alle sangene. Guetta samplet flere kjente sanger, som blant annet Wonderwall av Oasis og Smells Like Teen Spirit av Nirvana. I tillegg var hans største hits spredt utover den to timer lange konserten. Dette innebar blant annet «Summer», «Memories», «When Love Takes Over», «Titanium» og «Bad».

Guetta har en enorm energi på scenen til å være 45 år. Han spiller ikke bare låtene sine fra en datamaskin og en miksepult - han kommuniserer med lytterne sine på en helt spesiel måte. Han engasjerer publikum gjennom låtene og gjennom sceneshowet.

Guetta er kjent for å ha forrykende lysshow og konserter som varer i over to og en halv time. Lista ble derfor lagt nokså høgt når franskmannen entret scenen på Jugendfest, og han infridde. De oppslukende og imponerende lysstrålene gikk langt utover CLS sin rekkevidde og sugde publikum inn i en tilværelse hvor det var kun dansing og Guettas musikk som spilte noen rolle. Selv de på bakerste rekke hoppet med.