Den såkalte "Ice Bucket Challenge" har blitt en farsott på YouTube de siste ukene. Det handler om å dynke seg selv eller andre med en bøtte isvann og filme det - alt for å skape oppmerksomhet rundt sykdommen ALS.

Etter å ha gjennomført stuntet, kan man utfordre noen andre. Den utfordringen fikk "Baywatch"-stjernen David Hasselhoff. Vannkjent som han er, takket han ja.

Han valgte å gjennomføre på scena i Ungarn. Og til å håndtere bøtta valgte han en kjenning - ålesunderen Chris Collings.

Nittitalsshow

Collings er kjent som mannen bak utallige festkonsepter, konserter og arrangementer både i Ålesund og resten av landet. De siste årene har han turnert med showene "We love the nineties" og "We love the eighties", som har samlet noen av de største stjernene fra den gang da.

Tidligere i år startet han og Thomas Borgvang et nytt firma med David Hasselhoff, stjernen fra "Baywatch". Turnekonseptet "Celebrate The 80s & 90s" er for tiden på rundreise i Europa. Her har de med seg artister som Samantha Fox, Vengaboys, Sabrina, Rick Astley, Haddaway og 2 Unlimited.

- Morsomt

I Budapest måtte konferansier Hasselhoff altså til pers.

- Vi synes det var morsomt at David spurte oss om dette, og enda morsommere å få helle en isbøtte over han, sier Chris Collings i en pressemelding fra mimreshowet.

Seansen skal være på vei ut på YouTube snart, meldes det.

"The Hoff" og hans norske forretningspartnere fra pressekonferansen i Amsterdam tidligere i år. F.v: Thomas Borgvang, David Hasselhoff, Chris Collings. Foto: Jim Hoogendorp