Jeg digger ideen bak denne originale romantiske komedien; en plate  spilles inn utendørs i New York - for å få med pulsen og variasjonen i den gigantiske verdensmetropolen. Den irske regissøren John Carney er mest kjent for «Once» (2007), som også handlet om hva som skjer når søt musikk oppstår.

Vi møter musikkprodusenten Dan (Ruffalo), som er deprimert og havner på fylla etter han har blitt sparket fra et plateselskap. På en bar  kommer han tilfeldigvis over en minikonsert av den ukjente, talentfulle artisten Gretta (Knightley). Hun gir ham livsgnisten tilbake.Mark Ruffalo er herlig sjarmerende som sensitiv, deprimert og alkoholisert musikkprodusent. Keira Knightley får vist at hun har en god sangstemme og klarer også  å formidle sterke emosjoner uten å bli for melodramatisk.

Slutten er  noe uforløst og her er også scener som kunne vært jobbet mer med,  en dette er en film som snakker mer til hjertet enn til hjernen. «Begin Again» er like mye en hyllest til byen New York som musikkens evne til å helbrede sjelen.