- Veldig stas det. Kjempestort! Dette er folk jeg har vært fan av i årevis. Jeg har truffet de fleste, og det er en utrolig hyggelig og flott gjeng, sier Marø, som starter innspillingen i Oslo 6. april.

Skuespilleren, som nå får permisjon fra Trøndelag Teater for å spille i NRKs populære TV-serie, skal ha rollen som 29 år gamle Silje Helgesen fra Ålesund.

Forviklinger

- Rollen blir formet i disse dager, men jeg kan fortelle så mye som at jeg skal spille assistenten til Christian Kopperud, med alt det innebærer av forviklinger. En veldig raus, litt distré men grepa dame, rund i kantene.

- Jeg skal ikke ha like stor rolle som de andre, men stikker jevnlig innom, forteller Marø.

På spatur til India

NRK-serien, som nå skal i gang med fjerde sesong, handler om re vidt forskjellige familier som bor i samme nabolag. Christian og Celine Kopperud, spilt av Jon Almås og Charlotte Frogner, er en velstående familie med to barn, som er Christian sine.

- I den nye sesongen drar Celine på selvutviklings/åndelig spa i India sammen med hunden sin feng. Celine, som er stemoren til Christians gutter, irriterer seg grenseløst over at hanikke vil ha flere barn, og turen til India er nok for å straffe han litt, forteller produsent på serien, Christian Falch.

Ikke så lett å kue

Men som den velstående og amerikanskinspirerte mannen han er, bestemmer Christian seg for at han trenger en personlig assistent, til å smøre matpakker og organisere alt Celine har gjort. Men hun lar seg ikke kue som mye som Christian ønsker.

- Etter hvert dukker Celine opp igjen, så her er det duket for komplikasjoner, forteller Falch.

Nøktern

27-åringen fra Ålesund gleder seg til å bli en del av superlaget, men tar et nøkternt forbehold:

- Hele jobben gjenstår jo, og jeg har ikke gjort så mye innenfor film, bare småtterier. Men jeg føler meg veldig priviligert som får holde på med både  med film og teater, sier Marø.

Rom for opprykk

Produsent Sigmund Falch tror det går veldig bra.

- I Side om side har vi med rene komikere og folk med skuespillerbakgrunn. Henriette, som kom på audition etter å ha blitt anbefalt av seriens komiker Vidar Magnusson, er en dyktig skuespiller med komisk timing.

- I denne sesongen har hun en mindre rolle enn hovedkarakterene. Men så er det jo sånn i Side om side at hvis noe fungerer fint, så kan jo rollen bli større i neste sesong. Og vi trenger jo morsomme damer. Så her er det rom for opprykk, sier Falch.