- Jeg har aldri sett noe som ligner på denne videoen, sier Magnus Borka.

Sammen med Alvin Santos og bandet «Disaster In The Universe» reiste musikkvideo-skaperen til Atlanterhavsparken i Ålesund for å spille inn musikkvideo i det våte element.

Blant gytende torsk, spøkelsesaktig skate og majestetisk kveite, ble videoen spilt inn i vår.

Les også: Dans med eklektisk ål

Nå er resultatet klart, og du kan se det i videospilleren over saken.

Videoen til «Everythig I Want To Do» er tatt opp blant fisker, krabber og alger, mens bandmedlemmene er iført sitt varemerke, selvlysende maling og psykedelisk antrekk.

Disaster in the universe Spilteinn «undervannskonsert» på Atlanterhavsparken 2. april. Foto: Jørgen Nordby.

- Vi prøver alltid å lage noe nytt, noe som folk ikke har sett før, og nå er vi sykt giret, fordi denne videoen har en stemning som er helt spesiell, forteller vokalist i Disaster In The Universe, Dosser Brandt.

- Du vet, vi var en gang fisker alle sammen, før to fisker lagde en slags retardert fisk som vokste ut føtter slik at den kunne krabbe opp på land og få fart på evolusjonen.

Bandet, som i vår slapp sin første plate «Coconut Message», ble beskrevet av Dagbladet som et band som «skiller seg ut fra alle andre norske og utenlandske musikkartister». Andre vil kanskje si at de beveger seg i samme landskap som band som Animal Collective, MGMT og Vampire Weekend.

Vokalist i Disaster In The Universe, Dosser Brandt. Foto: Mohammad Ataey
Bandet dekorerte selv publikum med selvlysende maling før konserten. Foto: Bjørn Vatne