Nylig ble Line Trones Seter ansatt i en prosjektstilling som daglig leder i samarbeidsklubben SIF/Hessa IL.

I førsteomgang varer engasjementet i ett år.

– Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å være med å åpne denne nye historieboken. Jeg føler meg heldig, klar – og samtidig litt redd. Men egentlig er det bare en ære å få jobbe for denne nye klubben, sier Trones Seter.

Det var i mars tidligere i år at det ble endelig bestemt at Skarbøvik Idrettsforening og Hessa Idrettslag skulle slå seg sammen under det nye navnet SIF/Hessa.

I løpet av året har prosessen med å slå sammen idrettslaget pågått for fullt. Men grunnet regelverket måtte fotballagene fullføre sesongen med sine respektive lagnavn.

Nå er tiden inne for en ny start i nye drakter.

– Er de ikke stilige, da? Jeg synes draktene ble fine jeg, sier Line Trones Seter og viser fram volleyballdrakta til klubben.

Ifølge klubbens leder Einar Bryn tar nydrakta med seg hvitfargen fra begge klubbene, mens det røde i drakta stammer fra Hessa og det svarte fra Skarbøvik.

Klubblokale på midten

Det er ingen tvil om at sammenslåingen av Skarbøvik og Hessa tidvis har skapt diskusjoner i ytre bydel. Spesielt da navnet skulle bestemmes var frontene steile.

Nå håper og tror SIF/Hessas nye daglige leder at alle har vendt blikket framover til det beste for klubbens idrettslag.

– Det viktigste framover for min del tror jeg blir å være den kommunikasjonsbrikken som vi hittil har manglet. Jeg har allerede merket at mange har en del spørsmål til det som er i ferd med å skje, sier hun.

Trones Seter mener hun har fått en perfekt arbeidsplass til det formålet. Hun blir verken sittende på klubbhuset i Skarbøvika eller på Hessa, men i stedet har SIF/Hessa leid lokale midt imellom ved den såkalte «Hoffkiosken».

– Her er jeg veldig tilgjengelig for alle som kjører forbi. Er det noe folk lurer på, er det bare å stoppe innom, sier hun.

På sikt håper både hun og Bryhn at klubbens daglige leder skal ha arbeidssted ved en splitter ny idrettshall i Osane.

– Det er det neste store prosjektet nå, sier Einar Bryn.