Sæbø hadde solide 6-2 å gå på fra første KM-finale mot Fjørtoft, og trengte slett ikke å vinne returkampen på Fjørtoft.

Kampen endte 1-1, selv om Fjørtoft mente at de så avgjort hadde fortjent seieren etter stort spillemessig overtak.

Bjørnar Holen satte inn 0-1 for Sæbø på et flott frisparkk alt etter fire minutter, mens Skjalg Voldstad utlignet på et like fint frispark like etterpå. Holen scoret totalt hele fem mål i KM-finalene, og var helt avgjørende for resultatet.

Guard slo Åmdal

På Color Line stadion vant Guard 4-2 mot Åmdal, etter at første kamp i Åmdal endte 2-2. Åmdal ledet 2-1 lørdag, men tre mål etter pause ordnet seier og opprykk for guardistene.

– Vi leverte årsbeste etter pause, mente trener Stig Norheim.

– Nå skal vi bruke vinteren godt, det denne gjengen trenger er mer løpskapasitet og «ork». Fotballmessig holder vi bra nivå, mener han.

Her er Fjørtoft TILs utvalgte i KM-finalen mot Sæbø. Sæbø ble for sterke over to kamper, men Fjørtoft er klare for opprykk likevel. I sin comeback-sesong etter mange års fravær. Karl Oskar Fjørtoft spilte for Fjørtoft lørdag, vi ser han som nr. to fra høyre foran. Foto: Kjell Arne Fjørtoft