Dermed forener de største arrangørene av kristne feriereiser sine krefter. Sammenslåingen skjer formelt 1. juli og skjer etter initiativ fra Sabra Fokusreiser, som er en avdeling innen Escape Travel AS.

Charter til Israel

Si-Reiser og Sabra Fokusreiser har de siste årene samarbeidet om charteroperasjoner til Israel og har i den forbindelse lært hverandre å kjenne.

– Det har utviklet seg et godt samarbeid mellom våre selskaper, og dette har gitt grunnlag for å slå sammen Si-Reiser og Sabra Fokusreiser. Det er viktig for oss å ta vare på og videreutvikle tilbudet av reiser i kristen regi generelt, og til Israel spesielt, sier styreleder i Si-Reiser AS, Ole Fritjof Godtfredsen, og Trond Olav Paulsrud, administrerende direktør i Escape Travel AS i en pressemelding.

Styrke Si-reiser

Si-Reisers eiere mener oppkjøpet av Sabra Fokusreiser er viktig for å styrke selskapets evne til å møte de reisendes ønsker og behov i tiden som kommer. Aud Kindervåg Halsne vil lede det sammenslåtte selskapet.

Mer bredde

De to selskapene har historisk hatt noe ulikt nedslagsfelt, både geografisk og i det kristne landskapet.

– Når vi nå samler krefter og kompetanse, er vi rustet for å tilby kvalitetsturer til hele bredden av kristen-Norge, og det gleder vi oss virkelig til, avslutter Halsne, ifølge pressemeldingen.