Ny kontrakt: Konstruksjonsskiper Far Sleipner som stod ferdig i 2015, er sikret jobb halvannet år framover. Arkivbilde
(Foto: June R. Johansen )

Ny kontrakt: Konstruksjonsskiper Far Sleipner som stod ferdig i 2015, er sikret jobb halvannet år framover. Arkivbilde Foto: June R. Johansen

Farstad sikret mer jobb i Kongo

Konstruksjonsskip skal fortsette oppdrag for oljegiganten Total.

Konstruksjonsskipet Far Sleipner har fått en kontrakt på 18 måneders arbeid for Total E. & P. Kongo gjennom Petro Services, opplyser Farstad Shipping i en børsmelding tirsdag.

Oppstart for jobben vil være mot slutten av året og Total har opsjon på å forlenge kontrakten med Ålesund-rederiet i opptil ett år.

– Far Sleipner har i løpet av de siste 18 månedene opparbeidet et svært godt renommé hos Total gjennom arbeidet som er utført på MOHO Nord-prosjektet i Kongo. Vi er svært tilfreds med å bli valgt som Totals foretrukne leverandør også for neste fase av dette prosjektet, sier konsernsjef Karl-Johan Bakken i meldingen.

Partene opplyser ikke verdien på avtalen.

 Farstad har fortsatt ikke på plass en langsiktig løsning på finansene, men har sikret seg avdragsfrihet på gjelda ut denne måneden.

Farstad Shipping presenterte halvårsresultatet:

70 menn i mørke dresser – som i en begravelse

70 menn i mørke dresser. Ingen sa et ord. Det var som i en begravelse.

Les flere næringslivsnyheter på smp.no

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Sunnmøre har færrest uføre i Møre og Romsdal

Åtte av 10 kommuner på Nordmøre ligger over landsnittet for tallet på uføretrygda. 13 av 17 sunnmørskommuner ligger under landsnittet. Det viser tallene i den ferske fylkesstatistikken.