Aker-sjef Øyvind Eriksen (i midten) sammen med adm.dir i Rem, Arild Myrvoll (t.v.) og Solstad-sjef Lars Peder Solstad da nyheten om fusjonen ble kjent i sommer.
            (Foto: Geir Strand)

Aker-sjef Øyvind Eriksen (i midten) sammen med adm.dir i Rem, Arild Myrvoll (t.v.) og Solstad-sjef Lars Peder Solstad da nyheten om fusjonen ble kjent i sommer.Foto: Geir Strand

Arild Myrvoll gir seg som Rem-sjef

Arild Myrvoll går av som administrerende direktør i Rem Offshore umiddelbart etter generalforsamlingen 10. oktober.

Det opplyser Rem Offshore i en børsmelding onsdag morgen.

– Arild Myrvoll har sagt opp sin stilling i Rem Offshore ASA. Myrvoll vil etter avtale med styret i selskapet fratre sin stilling umiddelbart etter at det er avholdt ekstraordinær generalforsamling, den 10. oktober, heter det i børsmeldingen.

Rem-sjefen: – Det har vore ei fantastisk historie (krever innlogging)

Vil sikre flest mogleg arbeidsplassar i Fosnavåg (krever innlogging)

– Myrvoll vil være tilgjengelig for selskapet i tiden frem til gjennomføring av fusjonen mellom Rem Offshore ASA og Solstad Offshore ASA, for slik å bidra til at fusjonen mellom de to selskapene kan gjennomføres så smidig som mulig, heter det videre.

(saken fortsetter under)

Åge Remøy opnar for Solstad-sal

Åge Remøy har ikkje forsona seg med korleis Aker gjekk fram då dei senka Rem Offshore.

Reaksjonane i Fosnavåg etter Rem-Aker/Solstad-fusjonen

– No kjem gribbane og skal plukke til seg

Det er ikkje tvil om kva folk meiner om torsdagens samtaleemne på det lokale bakeriet i Fosnavåg. Her er alle på fornamn, og alle er på Åge sitt lag.


Herøy-selskapet har i likhet med de andre offshorerederiene møtt tøffe tider med synkende oljepris og lavere etterspørsel.

Etter at de i sommer la fram et forslag til kriseløsning på økonomien som skulle holde de flytende til 2020, ble det klart at Aker hadde posisjonert seg i ett av obligasjonslånene - og tvang storeier Åge Remøy til å si ja til fusjon med Solstad Offshore på Karmøy.

Rem slås sammen med Solstad

Leserinnlegg fra Åge Remøy: «Rem Offshore - eit skuleeksempel på ei sunnmørsk suksesshistorie»

Les flere næringslivsnyheter på smp.no

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

AaFK nærmer seg en løsning:

– Skal ha ny trener før nyttår

Siste jul i Volsdalstunet:

Historisk eiendom legges ut for salg

Kristtorn fra egen hage pynter tram og stue i Volsdalstunet. Etter å ha vært i familiens eie i flere hundre år pynter Mia og Ivar M. Voldsdal til sin siste jul i tunet. På nyåret legges den historiske eiendommen ut for salg.