torsdag 22.02 2018

Mata lar kritikken prelle av

Manchester Uniteds 0-0-kamp mot Sevilla lukker ikke munnen på kritikerne som mener storklubben spiller for defensivt. Det er ikke noe Juan Mata bryr seg om.

Utstyrstabbe felte uheldige Nordbotten

Jonathan Nordbotten mistet helt plutselig den ene skien i torsdagens slalåmrenn i Pyeongchang. Undersøkelser etterpå viste at bindingen var feil innstilt.

Norendal på 6.-plass i big air – Gasser vant OL-gull

Silje Norendal var aldri i nærheten av medalje under kvinnenes big air-finale i Pyeongchang. Anna Gasser fra Østerrike tok gullet.

Russisk TV: Russerne har gitt fra seg curlingbronsen

Ifølge russisk TV har det russiske mixed-laget levert tilbake OL-medaljene etter dopingsaken mot Alexander Krusjelnitskij.

onsdag 21.02 2018

Real Madrid klatret uten Ronaldo

Leganés fikk en drømmestart, men Real Madrid fant seg ikke i å få nok en nesestyver av naboklubben. Gjestene snudde til 3-1 i onsdagens hengekamp i La Liga.

Sjakhtar vendte til seier, men Ünder-mål gir Roma gode kort

Sjakhtar Donetsk vendte til 2-1-seier over Roma med en sterk 2. omgang i mesterligaen, men Cengiz Ünder scoret et viktig bortemål for italienerne.

De Geas refleksredninger berget United

Manchester United fikk en het mesterligakveld i Sør-Spania onsdag. Takket være keeperstjernen David de Gea fikk rødtrøyene med seg 0-0 mot Sevilla.

Wolves-seier glapp tre minutter på overtid

Wolverhampton har vært det suverent beste laget i mesterskapsserien, men måtte onsdag se 2-0 bli til 2-2 hjemme mot Norwich. Utligningen kom helt på tampen.

Nytt Elverum-steg mot seriegull

Elverum tok et nytt steg mot seriegull i håndball da Kolstad ble slått 33-28 på bortebane onsdag.

Leicester må betale for overdreven pengebruk

Leicester må betale en bot på 34 millioner kroner fordi laget brukte for mye penger i jakten på opprykk til Premier League i 2013-14-sesongen.

Viktig Kaiserslautern-seier i hengekampen

Kaiserslautern gir ikke opp håpet om å beholde plassen i 2. Bundesliga fotball. Onsdag ble bunnrival Darmstadt slått 2-1.

Firmino slipper straff etter rasismeanklage

Liverpool-spiller Roberto Firmino vil ikke bli straffet av Englands fotballforbund (FA) etter krangelen med Everton-spiller Mason Holgate.

LSK holdt russisk elitelag til uavgjort

Lillestrøm slet tungt i 1. omgang, men greide likevel å utligne til 1-1 kort tid før pause i treningskampen mot Rubin Kazan. Det ble også resultatet.

Curling: Krusjelnitskij dropper CAS-høring

Alexander Krusjelnitskij møter ikke til CAS-høring i sin dopingsak torsdag. Curlingutøveren mener utfallet er gitt ettersom det foreligger positive prøver.

Alpint: Sejersted tok sin første europacupseier

Adrian Smiseth Sejersted suste ned til utforseier i italienske Sarntal onsdag. Det var Stabæk-alpinistens aller første triumf i europacupen.

Tysk sjokkseier sendte «Tre Kronor» ut av OL

Tyskland vant 4-3 etter forlengelse og sendte Sveriges landslag i ishockey på hodet ut av Pyeongchang-OL.

Tysklands B-lag vant OL-gull i toerbob

Mariama Jamanka og Lisa Buckwitz ble svært overraskende OL-mestere i toerbob for kvinner. De kom til Pyeongchang som det tyske B-laget.

Williams: – Fødselskomplikasjoner holdt på å ta livet av meg

Tennisstjernen Serena Williams forteller i et CNN-intervju at hun var nær ved å dø i tiden etter at hun fødte sitt første barn i september i fjor.