Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400
Reisende venter på å få komme om bord i fly på flyplassen i Nice i Sør-Frankrike. En streik blant franske flygeledere har de siste dagene ført til at mange avganger til og fra franske flyplasser er blitt innstilt. Men onsdag ble det sagt at streiken trolig ville bli avblåst natt til torsdag. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB scanpix

Reisende venter på å få komme om bord i fly på flyplassen i Nice i Sør-Frankrike. En streik blant franske flygeledere har de siste dagene ført til at mange avganger til og fra franske flyplasser er blitt innstilt. Men onsdag ble det sagt at streiken trolig ville bli avblåst natt til torsdag. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB scanpix

Fransk flygelederstreik kan gå mot slutten

Paris/Oslo (NTB-Trond Børrehaug Hansen): Flygelederstreiken i Frankrike blir trolig avblåst natt til torsdag. Hundrevis av flygninger er blitt innstilt som følge av den lammende streiken.

Også SAS har merket problemene, men onsdag fikk selskapets trafikkontor vite at streiken snart ville være over. I mellomtiden forsøkte SAS å løse problemene med redusert trafikkapasitet i Frankrike ved å sette inn færre, men større fly.

– Onsdag ble tre av vår flygninger til Paris og én til Nice innstilt. Passasjerene fikk tilbud om å av- eller ombestille billettene, eller dra til København og videre derfra med større fly til Paris, opplyser pressekontakt Tormod Sandstø i SAS til NTB.

– Vi har jobbet fra mandag med å få kontroll over denne situasjonen, tilføyer han.

Pressevakt Joachim Andersen ved Oslo Lufthavn Gardermoen understreket at passasjerene må kontakte flyselskapene og ikke flyplassen for å få vite hvilke fly som går – og ikke går.

Andersen bekreftet at i tillegg til SAS måtte både Norwegian og Air France avlyse flygninger til Paris og Nice onsdag. Opplysninger om kansellerte Norwegian-avganger var lagt ut på selskapets nettsider. (©NTB)

Siste nyheter

Lederkvartett fornøyd med gassavtale

Moskva (NTB-Reuters): Vladimir Putin, Petro Porosjenko, François Hollande og Angela Merkel er alle lettet over at gassavtalen mellom Russland og Ukraina endelig er kommet i havn.

Uroen fortsetter i Burkina Faso

Ouagadougou (NTB-AFP): Burkina Fasos mangeårige president Blaise Compaore skrinlegger grunnlovsendringen som ville ha sikret ham nye år ved makten, men nekter å etterkomme opposisjonens krav om å gå av før neste års valg.

Spent under fredagsbønnen i Jerusalem

Jerusalem (NTB-Reuters): Muslimske kvinner og eldre menn slapp inn i Jerusalems gamleby fredag, etter omfattende protester mot at Israel torsdag stengte adgangen til al-Aqsa-moskeen.

Fortsatt lav inflasjon i eurosonen

Brussel (NTB-AFP): Inflasjonen i eurosonen var på 0,4 prosent i oktober, viser nye tall fra Eurostat.

Britiske gasspriser stuper etter gassavtale

London (NTB-Reuters): De britiske gassprisene for november og desember falt til sitt laveste nivå noensinne fredag etter at Russland og Ukraina ble enige om en ny gassavtale.

Ingen gratisprøver var gratis

Alle prøvene som ble testet av Forbrukerombudet, var abonnementsfeller.

Nattgrøss på kinoen

Denne helga setter ålesundskinoene opp ikke mindre enn 19 filmer.

Livsviktige snuter

Luktesansen til hunder er en million ganger bedre enn hos menneskets.

Se bildeserie:

Veldedig moteshow

Kleskjede samlet inn penger til SOS Barnebyer på catwalken.

Videopremiere fra Vassendgutane:

Cowboy i hjortevest

En Frp-representant var alt som skulle til

Nå vil ikke ordfører Bjørn Tømmerdal bli rådmann likevel.