Tips oss

Tips oss på 95 400 400

  • Ring 95 400 400
  • Send e-post til 95400400@smp.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 95400400
(Foto: Staale Wattø)

Foto: Staale Wattø

Kansellerer to tette turer

Både «Midnatsol» og «Finnmarken» er ute av drift noen døgn.

Hurtigruten er rammet av tekniske kjedeligheter. «Finnmarken» kom ikke på nord over Ålesund i går som vanlig. Den ligger fremdeles i Bergen med feil på en av motorene.

Finske eksperter er satt på saken, og Hurtigruten håper at skipet blir i stand til å ta seg inn igjen på sørgående fra Tromsø tirsdag 9. februar. Alle andre anløp fram til da er kansellert. Sånn må det gjøres i en elleve døgns rundtur-turnus.

Også «Midnatsol» er rammet, men av litt andre tekniske grunner. Det må gjøres noen justeringer i etterkant av et lenge planlagt verftsopphold i Bremerhaven. Dette arbeidet har blitt noe forsinka. Og det igjen innebærer at «Midnatsol» hopper over alle anløp fram til sørgående fra Bodø søndag 7. februar.

– Det er ikke enkelt å ta inn igjen slike forsinkelser, sier informasjonsdirektør Stein Lillebo i Hurtigruten.

– Vi anbefaler uansett alle som har planlagt en reise med oss om å følge med på nettsiden, og eventuelt ringe booking om man har spørsmål.

Lillebo beklager uleiligheten dette gir for alle gjester berørt av disse utfordringene.

– De aller fleste er booket om eller har fått refundert billettene sine. Uansett er det veldig beklagelig når to avganger må kanselleres så tett på hverandre, sier Hurtigrutens kommunikasjonsdirektør.

Mer å lese på smp.no:
Leses nå:

Forsiden nå:

Prinse-bildet gir supersalg for ålesundskvinne:

– Helt utrolig publisitet for firmaet mitt

Jeanette Aurdal Nieman fra Ålesund driver firmaet Oak & Rope Company i England. Nå har kongelige bursdagsbilder satt rakettfart i salget.

Store forskjeller i kommunale avgifter

Oslo (NTB): Nesten 14.000 kroner skiller kommunen som er billigst og kommunen som er dyrest på kommunale avgifter. Avgiftene er økt med 2,5 prosent i 2016.

Oljeprisen fortsetter nedover

Singapore (NTB-AFP): Oljeprisen fortsatte å falle i den asiatiske handelen mandag. Markedet frykter overskudd på tilbudssiden som følge av sterkere dollar og flere rigger i drift i USA.

Flere vil ha Støre enn Solberg til å styre landet

Oslo (NTB): 33 prosent av velgerne mener Ap-leder Jonas Gahr Støre er best egnet til å styre Norge, mens 29 prosent holder en knapp på statsminister Erna Solberg (H).