- Ålesund og resten av Nord-Vestlandet har et solid og eksportrettet næringsliv som kan dra stor nytte av vårt strategiske samarbeid med den internasjonale advokatkjempen DLA Piper, sier daglig leder Cecilie Langva i Advokatfirmaet Judicia i Ålesund.

DLA Piper Norway, er en del av et av verdens største advokatfirmaer med mer enn 4.200 advokater fordelt på mer enn 30 land, og det har nå inngått et strategisk samarbeid med det lokale advokatfirmaet Judicia.

Størst på Sunnmøre

Det nyetablerte Advokatfirmaet Judicia har som mål å bli det ledende advokatfirmaet på Sunnmøre. Judicia har i dag seks advokater, men har store ambisjoner.

- Vi har allerede ansatt flere nye medarbeidere. Men som et mindre lokalt advokatkontor trenger vi en strategisk samarbeidspartner, sier Langva og legger til at mange lokale klienter etterspør både internasjonal kompetanse. så vel som større bredde og dybde i advokatteamene i store nasjonale  saker enn det er mulig for et mindre advokatkontor å tilby.

DLA Piper Norway er det eneste globale advokatfirmaet med kontor i Norge. I tillegg til den internasjonale biten har DLA Piper også et fullservice forretningsadvokatkontor i Norge.

Gjør som flere enn 25.000 andre - lik smp.no på Facebook

Innfallsport

- Det er viktig for oss å få en innfallsport til det spennende næringslivet langs kysten, og maritime næringer er et område vi ønsker å vokse innenfor, sier partner, daglig leder og ålesunder, Johan Ratvik, i DLA Piper Norway.

- Når vi først ser etter samarbeidspartnere langs kysten er det naturlig å ta utgangspunkt i den utvidede Ålesunds-regionen som både har et sterkt, innovativt, og eksportrettet næringsliv.

Fire lokalpatrioter

DLA Piper Norway har kontor på Aker Brygge i Oslo, og har i dag fire advokater som kommer fra Ålesund. Dette er Are Hunskaar, Erik Bakke og Kristina Sandanger, i tillegg til Ratvik.

- Det er ekstra spennende at vi har så mange ålesundere som er partnere på vårt kontor i hovedstaden, sier Ratvik.

Ratvik synes det er ekstra spennende å satse i hjembyen som han flyttet fra i 1988 for å studere i Bergen, men som han fortsatt har sterk tilknytning til.

- Den lokale forankringen er viktig. Flere hos oss kjenner og har arbeidet sammen med advokatene i Judicia tidligere. Sammen med DLA Piper vil Judicia kunne håndtere de juridiske behovene til enhver klient, uansett hvor i verden det måtte oppstå.

- Dette er et samarbeid som først og fremst gagner våre klienter, men det er naturligvis hyggelig for vårt firma å få over 4.000 nye kollegaer, sier Langva.

Les flere nyheter fra Ålesund og omland