Nyhetsbyrået Reuters meldte først at opptil 30 personer var funnet omkommet, men de har senere moderert meldingen til at så mange som 30 personer fryktes omkommet.

– Det er mange døde, sier Antonio Crocetta i en alpin redningsgruppe som siden onsdag kveld har prøvd å ta seg fram til hotellet.

Mellom 20 og 30 gjester skal ha bodd på hotellet i byen Farindola i Abruzzo-regionen, skriver La Repubblica.

Vanskelige forhold

Sivilforsvaret i Italia ønsket ikke å bekrefte om det er funnet omkomne av hensyn til de pårørende til gjestene og ansatte ved hotellet.

På grunn av vanskelige forhold kom ikke redningsmannskaper fram til hotellet før ved 04-tiden natt til torsdag.

– Vi ropte høyt, men fikk ingen svar, sier redningsmannskapene, ifølge avisa.

Avisa Il Messaggero skriver at bilene som ble satt inn i redningsaksjonen sent onsdag kveld, ble stoppet av store snømengder om lag sju kilometer fra hotellet.

Reddet

Hele hotellet ble tatt av skredet og flyttet ti meter, ifølge avisa. Hotellet ligger om lag 45 kilometer fra kystbyen Pescara i det sentrale Italia.

Provinspresident i Pescara, Antonio Di Marco, skriver på Facebook at to personer som befant seg på utsiden av hotellet, som ligger i nærheten av fjellet Gran Sasso, er reddet.

– Det vi vet er at skredet traff rett på hotellet.

Farindola-ordførere Ilario Lacchetta skriver på Facebook at skredet var stort og at hele hotellet ble truffet. Ifølge nyhetsbyrået ANSA har deler av hotellet rast sammen, mens andre deler er begravd i snø.

I løpet av fire timer rammet fire jordskjelv, alle med en styrke på mer enn 5, sentrale deler av Italia onsdag.