–Spennende. Dette ser jeg fram til. Det sier Ørnulf Opdahl i en kommentar til at han og Dronning Sonja skal presentere sin kunst i en felles utstilling i Peer Gynt-huset på Vinstra.

–Hva kommer dere til å vise publikum?

–Det er ikke bestemt ennå. Både dronning Sonja og jeg har jobbet med grafikk og keramikk, så muligens blir det noe av det, forteller Opdahl som har vært Peer Gynt-utstiller tidligere. Det skjedde for noen år tilbake, og da var det maleri han viste.

Høy kvalitet.

–Vi er opptatt av å holde høyt nivå på all kunst og kultur i tilknytning til Peer Gynt-stevnet, og er derfor ekstra fornøyd med å få Dronning Sonja og Ørnulf Opdahl som utstillere til årets 150-årsjubileum for verket Peer Gynt, sier markedssjef, Rita Støstad. Hun forteller at kongeparet har sett Peer Gynt på Gålå tidligere, men synes det er ekstra stas å få dronningen tilbake i år når både hun og kongen er 80-årsjubilanter.

– Og i et stort Peer Gynt år som i år når Peer Gynt blir vist som en helt ny forestilling, med far og sønn Nils Ole og Jakob Oftebro sammen på scenen, sier markedssjefen.