Ordfører Eva Vinje Aurdal i Ålesund. Arkivbilde
(Foto: June R. Johansen)

Ordfører Eva Vinje Aurdal i Ålesund. Arkivbilde Foto: June R. Johansen

Ap-landsmøte uten Vinje Aurdal

Ålesunds-ordfører Eva Vinje Aurdal blir ikke med på Aps landsmøte.

Eva Vinje Aurdal er ikke delegat til landsmøtet i Ap:

Eva får ikke dra på Ap-landsmøtet

Eva Vinje Aurdal har kritisert Ap-ledelsen som lover å gjøre om tvangsvedtak i kommunereformen. Men det er ikke derfor ålesundsordføreren ikke får reise på landsmøte.

Det er klart etter at årsmøtet i Møre og Romsdal Arbeiderparti søndag valgte en landsmøtedelegasjon uten ålesundsordføreren.

Forundring

Det skapte forundring at valgkomiteen ikke hadde funnet plass til Vinje Aurdal blant de tretten som skal representere fylket på landsmøtet neste måned.

Ledelsen i fylkespartiet avviste at dette har noe med at Vinje Aurdal kritiserte partiledelsen som lover at tvangssammenslåtte kommuner skal få «slippe fri» dersom det blir regjeringsskifte.


AUF tapte slaget om Lofoten

Olje-forkjemperne i Møre og Romsdal Ap vant fram under søndagens votering på årsmøtet.

Eva Vinje Aurdal utalte til Sunnmørsposten at det ikke alltid er «kjøttvekta» som skal telle, men at hun mente at hun hadde viktig kompetanse på kommunereformen som landsmøtet kanskje kunne ha nytte av.

Ikke benkeforslag

Det kom heller ikke noe benkeforslag på Eva Vinje Aurdal, og det blir dermed Anne Kristin Bryne som representerer Ålesund på landsmøtet. Saken gikk helt uten debatt.


Ap-fylkesårsmøte i helga:

Fogderikampen herjer i Ap

– Vi må ha takhøyde for debatt i partiet. Det sier fylkesleder i Ap, Per Vidar Kjølmoen.

 

Leder om mulig maktkamp i Arbeiderpartiet:

«Dette lukter fogderikamp og intern rivalisering»

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Norgesraidet ble stoppet på Moa

Hadde planlagt «vanntett» svindel – slik ble de avslørt

De betalte tilsynelatende med egne kredittkort og skjulte sporene sine. I løpet av få dager hadde de kofferter fulle av kostbar elektronikk, smykker og parfyme.