Statsminister Erna Solberg fikk tidligere i år omvisning på Ulstein verft av Gunvor Ulstein(t.v.) og Tore Ulstein.
            (Foto: Nils-Harald Ånstad)

Statsminister Erna Solberg fikk tidligere i år omvisning på Ulstein verft av Gunvor Ulstein(t.v.) og Tore Ulstein.Foto: Nils-Harald Ånstad

Besøker Sunnmøre i helga:

Erna på bursdagsfeiring og Stikk Ut-tur

Statsminister Erna Solberg kommer til Sunnmøre i helga. I ermet har hun en «hyggelig nyhet» for den maritime industrien.

Erna Solberg har lagt opp en valgkamp-turné fra Trondheim til Kristiansand de neste dagene. På programmet i helga står både feiring av Ulstein-gruppen, besøk hos Norsk Maritimt Kompetansesenter og Stikk Ut-tur på Valderøya.

Tradisjonsrike Ulstein Group markerer 100 års jubileum i helga med gratiskonsert for flere tusen publikummere i dokkhallen på lørdag. Her har også statsministeren meldt sin ankomst seint på ettermiddagen, ifølge programmet hennes.

Søndag formiddag besøker Solberg Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK) i Ålesund, hvor det kommer en «hyggelig nyhet» for den maritime industrien.

Statsministeren: Nå skapes det mange nye arbeidsplasser

Deretter går turen til Skjonghelleren på Valderøya. Her skal hun rett og slett gå en av de populære Stikk Ut-turene.

– Vi er på reise hele tida og da må vi også ha litt frisk luft. Da har vi funnet noe av det vakreste man har å by på i området. Statsministeren har også vært der før, påpeker statssekretær Sigbjørn Aanes til smp.no.

Giske-hula var tidligere i år omtalt i media fordi det var strid om etablering av en klatreløype på stedet.


Stor bursdagsfeiring med gratiskonsert

Cezinando blir med Sigrid og Madcon til Ulstein Verft

Ulstein har 100-årsjubileum i år, og feirer dette med fest 2. september i dokkhallen på Ulstein.

 

Klager på klatre-nei i Skjonghelleren

Klatreklubben Ålesund har klaget inn Riksantikvarens avgjørelse om å avslå søknaden om å etablere klatreløype i Skjonghelleren i Giske.


Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Takkar kompisen for livet

Var døden nær – no har Jørn gått 200 mil

I 15 minusgrader blei Jørn Brendefur sitjande tynnkledd og hjelpelaus utanfor døra heime. Først etter sju timar blei han funnen, sterkt nedkjølt, av kompisen Anders Hjellbakk.

Leder 16. desember

Nordmenn i gjeldstrøbbel

Mer enn 200.000 personer er ikke stand til å betjene en renteøkning overhode.

Snart tid for prisutdelinger

Hvem mener du fortjener å hedres?

Sunnmørsposten deler hvert år ut tre priser: Idrettsprisen, Kulturprisen og Hedersprisen. Med denne tradisjonen ønsker vi å løfte fram personer i vårt område som har utmerket seg positivt, og som kan inspirere oss alle.