(Foto: Møre og Romsdal politidistrikt)

Foto: Møre og Romsdal politidistrikt

Parfymetjuver pågrepet

Blir trolig utvist

En utenlandsk mann og kvinne blir sannsynligvis utvist fra Norge etter at de er pågrepet for et sminketyveri som fant sted i Ålesund i sommer.

Møre og Romsdal politidistrikt søkte etter paret etter tyveriet som fant sted i et parfymeri i et varemagasin i Ålesund sentrum i midten av juli i år. Tyvene fikk med seg kosmetikk verdt nær 18.000 kroner.

De ble i pågrepet i Trondheim torsdag etter samarbeid med Trøndelag politidistrikt. Det blir opprettet utvisningssak på paret, opplyser politiet i Ålesund

Det var TV2 som torsdag kveld melder at de to, som ble etterlyst gjennom TV-programmet Åsted Norge, er identifisert og pågrepet. Begge er utenlandske statsborgere.

– Duoen ble gjenkjent da de var innom kjøpesenteret Sirkus Shopping i Trondheim torsdag ettermiddag, skriver TV2.

De to ble etterlyst etter tjuveri fra en butikk på senteret Kremmergården i Ålesund. Dette skal ha skjedd lørdag ettermiddag, 15. juli i år.

Politiet mener tjuveriet var godt planlagt og organisert. De utelukket ikke at de to hadde oppsøkt lignende parfymeri andre steder.

– Tjuveriet omfattet kosmetikk til en verdi på nærmere 18.000 kroner, opplyser politiet torsdag kveld.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Helgapraten med Høstscena-aktuelle Martha Standal

Totalt dedikert

Martha var bare 16 år da hun begynte på Balletthøgskolen i Oslo. Et modig sprang for ei pysete og hjemmekjær lita jente. Nå gjør hun karriere i en tøff og utrygg bransje, med knallhard ballettdisiplin i bagasjen.

Alt er klart til å hjelpe Veslemannen til å rase

– Nå er vi rimelig godt forberedt

Snart tre år etter at beboerne på Lyngheim ble evakuert første gang, er alt klart til å bruke vann for å hjelpe naturen å utløse et ras fra Veslemannen.

Direkte: Seks kamper i Premier League

Kan Manchester-lagene fortsette seiersrekken?

Er ikke helt sikker på at han satser videre neste år

Riise: – Personlig har det vært et tungt år