Marianne Synnes
(Foto: KristinStoylen)

Marianne Synnes Foto: KristinStoylen

Stortinget:

Helse-politikk for Marianne

Marianne Synnes er blitt plassert i Helse-og omsorgskomiteen på Stortinget.

- Det viktigste vi skal jobbe med er å fortsatt redusere ventetidene, utvide pakkeforløp og løfte barn og unges psykiske helse. Men det skjer også mye innen bioteknologiområdet og velferdsteknologi som jeg ser frem til å jobbe med, sier Marianne Synnes i en kommentar.

Høyres fraksjon i Helse-og omsorgskomiteen består av Sveinung Stensland (fraksjonsleder), Torill Eidsheim og Erlend Larsen, i tillegg Marianne Synnes. 

- Mine førstevalg på komiteer var utdanning og næring, og jeg vil fortsatt ha et stort politisk engasjement også på disse områdene. Men med bakgrunn som bioingeniør, doktorgrad fra kreftforskningsinstituttet på Radiumhospitalet og ansatt ved medisinsk fakultetet på NTNU, var det likevel ikke helt uventet å bli plassert i Helse-og omsorgskomiteen, og jeg ser nå frem til å jobbe innenfor et bredt og svært viktig område, sier hun.

Mandag klokka 13.15 skjer den høytidelige åpningen av Stortinget.

Mer å lese på Sunnmørsposten:
 
Leses nå
 

Forsiden nå:

Krisen i AaFK:

AaFK svarer på kritikken

– Er handlekraft det samme som å sparke treneren?

Daglig leder Geir S. Vik i AaFK stiller spørsmålet som reaksjon på sportsleder Helge Skuseths kommentar om situasjonen som Aalesunds FK har kommet i etter elleve kamper uten seier.

Kan det skje igjen?

Dette er overlevelsesgaven som reddet AaFK fra nedrykk i fjor

Høsten 2016 sikret AaFK seg 22 av 24 poeng på åtte strake kamper etter Arild Traa sin overlevelsesgave ”Kampen for å overleve” til fotballklubben i sitt hjerte, Aalesunds Fotballklubb. 

Debatt i Sunnmørsposten

Årim får kritikk for sortering av matavfall:

- Dette er direkte feil, svarer Årim

- Det er uheldig at «ekspertar» forsøker å etablere sanningar basert på feil faktagrunnlag, seier dagleg leiar Øystein Peder Solevåg i Årim i ein kronikk sendt til Sunnmørsposten.

Derfor innfører Årim sortering av matavfall

«Alt du sorterer blir til noko nytt»

No innfører Årim ny kjeldesorteringsløysing. Innbyggjarane i Giske er først ut. Hensikta er å utnytte ressursane i avfallet best mogleg.