Mannen som er siktet for forsettlig drap på en 35-åring i Spjelkavik i Ålesund, må fortsatt sitte varetektsfengslet i isolasjon. To andre menn og en kvinne er også siktet i saken.

Ifølge fengslingskjennelsen fra Sunnmøre tingrett torsdag må den drapssiktede sitte i varetekt de nærmeste fire ukene, får NTB opplyst.

Mannen var først siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men onsdag ble siktelsen skjerpet til forsettlig drap på 35-årige Åge Stavran.

To menn og en kvinne er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. De to mennene, samt den drapssiktede er i tillegg siktet etter mordbrannparagrafen.

De to andre siktede mennene ble onsdag varetektsfengslet i fire nye uker, og som under fengslingsmøtet for den drapssiktede fikk politiet medhold i kravet om to uker i full isolasjon. Kvinnen fremstilles fredag for to nye uker med brev- og besøksforbud.

35-åringen ble funnet død etter en brann i en leilighet i en firemannsbolig i Øvre Holen i Spjelkavik tirsdag 21. oktober. Politiet har opplyst at han trolig døde av vold.

De tre mennene er ifølge Sunnmørsposten tidligere dømt for vold, narkotikabruk eller pengeutpressing. Ingen av de siktede erkjenner straffskyld. (©NTB)