— Nei, hva skal man si om Margot? Artigere dame skal man lete lenge etter, og dette blir knallbra. Det blir kjempegøy å se henne spille fotball, sier den spente initiativtakeren Martin Sætre om ett av de nye tilskuddene til kjendislaget som skal spille under Dugnadscupen.

Med seg på laget har han også fått Astrid Overaa og Henrik Overaa Bjørnson, i tillegg til nettopp karakteren Margot som spilles av Ina Breivik.

Dugnadscupen arrangeres den 13. juni. Inntektene fra fotballcupen som skal holdes i Sparebanken Møre Arena går til Kreftforeningen, og det er gratis inngang for alle som vil komme og se. Kjendiskampen spilles klokka 14.

Ønsker bidrag

Inntektene får de ved at hver spiller betaler 100 kroner for å delta, i tillegg til loddsalg. Blant annet stiller AaFK med en signert drakt og Momentium med helgepass til Ålesund live som premier. Det vil også bli kiosksalg.

Sætre håper flere melder seg til å bidra, om det er med stort eller smått.

— Vi er absolutt ute etter mer støtte. Hvis noen vil stille opp, om det er å bake ei kake eller hjelpe til med organisering eller ren pengestøtte, da er det bare å ta kontakt.

Sætre er veldig takknemlig for alle bidrag og forteller om svært positiv mottagelse av arrangementet.

— Jeg er absolutt takknemlig, men også veldig ydmyk. Det hadde ikke blitt et så bra arrangement som det faktisk kommer til å bli uten den positive mottagelsen, det gjelder alle fra kjendiser til folk som stopper meg på butikken. På Teaterfabrikken takket de ja til å være med uten å nøle. De er herlige folk, sier Sætre.

Les også: Fotball med gode baktanker

Kosekroken

Foruten å skulle spille fotball, skal Henrik Overaa Bjørnson også være sjef for «kosekroken».

— Hva er kosekroken?

— Vi har tenkt å ordne en sofa midt mellom fotballbanene, en slags intervjusone. Her vil Henrik fungere som en slags toastmaster, hvor han for eksempel kan intervjue kjendiser. Han er veldig flink til slikt og passer perfekt til rollen, sier Sætre.

Andre spillere på kjendislaget som er bekreftet er landslagsfører i motorsport Marius Nakken og tidligere Farmen deltager Daniel Godø.

Fortsatt ledig plass

Hittil har det vært god pågang, men har du lyst til å samle en vennegjeng kan man fortsatt melde på lag.

— Vi har fått masse påmeldte, men vi har lyst på enda fler. Vi har et tak 60-70 lag. Det er minimum fem på hvert lag, men man kan også melde på flere. Noen har meldt på 11 spillere.

Du kan melde på lag på Facebook-siden til Dugnadscupen.